Autorijschool Rijtechnologie

De rijschool in Hengelo en omstreken voor het snel halen van je rijbewijs. Op een snelle, effectieve en goedkope manier je rijbewijs halen. Beschikbaar in schakel en automaat. 

Onze diensten

tussentijdse-toets

Autorijles

Autorijles in Hengelo en omstreken. Beschikbaar in schakel en automaat auto voor Rijbewijs B.

Theorie-examen

Theorie-examen

Extra ondersteuning voor het Theorie-examen in de vorm van theorieboeken en oefenopgaven. 

Tolk

Wij bieden voor diverse examens een tolk aan (indien nodig) voor de vertaling van het examen.

Sinds 1999 gevestigd in Twente!

Autorijschool Hengelo

Sinds 1999 zijn wij actief als Autorijschool Hengelo en omstreken. Door onze jarenlange ervaring in het geven wij rijlessen, helpen wij mensen graag in het behalen van hun rijbewijs. Onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een WRM-certificaat. Er wordt altijd eerlijke feedback gegeven. Mocht je extra ondersteuning nodig hebben met het theorie-examen, dan krijg je die! Wij ondersteunen je door middel van theorieboeken en/of oefenopgaven waar je geheel kosteloos gebruik van kunt maken.

Met succes je rijbewijs halen!

Woon jij in Hengelo en omstreken en wil jij met succes je rijbewijs halen? Dan is Autorijschool Rijtechnologie iets voor jou! Bij ons heb je tijdens je rijopleiding een vaste rijinstructeur en lesauto. Samen wordt er gewerkt aan een persoonlijke plan, die jou stapsgewijs naar jouw rijbewijs zal brengen.

Bij Autorijschool Rijtechnologie is er de mogelijkheid om te kiezen voor schakel en automaat rijles. Je kunt daarbij kiezen voor losse rijlessen of een pakket. Op zoek naar een spoedcursus, lessen in een automaat of extra ondersteuning nodig door je faalangst? Samen vinden wij een effectieve manier om met succes je rijbewijs te halen. Dit allemaal zodat je zelfstandig en veilig de weg op kan gaan.

Kies je voor ons, dan kies je voor:

Kwalitatieve en betaalbare rijlessen

Rijles vanaf school, werk of andere locatie

Altijd dezelfde rijinstructeur en lesauto

Rijlessen van 60 minuten

Autorijles in een goede lesauto

Hoog slagingspercentage

Contact

06-19992305

info@rijtechnologie.nl